MÓDNÍ TRENDY 2012
Leden 14th, 2012 -- Posted in MÓDNÍ TRENDY 2012 |
Jestli loňské léto dávalo důraz na ženskost v podobě romantických šatů, zvýraznění siluety a štíhlého pasu, pak móda na jaro a léto 2012 půjde ještě o dost dál. Mnoho návrhářů odhalilo modelkám zcela břicho. Na módních molech s kolekcemi módy na jaro a léto 2012 touto dobou korzují modelky s holým pupíkem a je to sexy - tato erotogenní zóna funguje a prostor pro fantazii zůstává zachován - doporučuje se vystavit jen vkusný kousek kůže. pokračování ...
Leden 13th, 2012 -- Posted in MÓDNÍ TRENDY 2012 |
Ačkoliv je až jarní a letní období nejoblíbenějším svatebním termíne, kdy má svatbu nejvíce párů, s její organizací a plánováním se začíná několik měsíců předem. Výhody letní svatby jsou většinou jasné - svatební obřad nebo hostina může být pod širým nebem, svatební foto v rozkvetlém parku má také svůj půvab a výběr svatebních šatů je o něco jednodušší, protože nemusíme vymýšlet, jaké další vrstvy oblečení oblečete na svatební šaty.
pokračování ...
Prosinec 28th, 2011 -- Posted in MÓDNÍ TRENDY 2012 |
Loňské zimě a podzimu vládly kozačky kombinované s kožešinou ve stylu luxusní elegance a dokonce celoročně hrál tento oblíbený sexy typ bot svou roli, v letních měsících byly in kozačky s průstřihy a cvočky.
pokračování ...
Prosinec 11th, 2011 -- Posted in MÓDNÍ TRENDY 2012 |
Krásné vánoční dekorace, svítící vánoční ozdoby a řetězy, vánoční ubrusy, prostírání, svíčky, svícny, vánoční povlečení, ale také skvělé tipy na vánoční dárky a spoustu dalších věcí, které se vám na Vánoce 2011 budou zaručeně líbit. Prožijte kouzelné Vánoce plné úžasných zážitků z vlastních nápadů a vytříbeného vkusu.
pokračování ...
Říjen 8th, 2011 -- Posted in MÓDNÍ TRENDY 2012 |
Ženy, které mají rády kulturu a společenskou zábavu s příchodem podzimu shánějí společenské šaty pro nadcházející divadelní sezónu, nebo do tanečních. Plesové šaty pro plesovou sezónu 2011/2012, budete potřebovat sico o něco později, ale včasným nákupem neprohloupíte, navíc můžete sehnat nyní modely se slevou z doprodeje z minulé sezóny. Plesová sezóna, obvykle startuje brzy po novém roce. Co můžete k úspěšnému průběhu společenské sezóny potřebovat?
pokračování ...
Říjen 1st, 2011 -- Posted in MÓDNÍ TRENDY 2012 |
Podzim vždy začíná poptávkou po bundách. Nejprve přijdou na řadu podzimní dámské bundy, obvykle kožené bundy nebo dražší koženkové, které se dají již pořídit poměrně levně, jsou skoro nezničitelné a při dobře zvoleném střihu často udělají službu i několik sezón. Nejčastěji je provedení černé, ale do popředí se dstávají i netradičnější barvy, letos především tmavě modrá a temně purpurová.
pokračování ...
Září 17th, 2011 -- Posted in MÓDNÍ TRENDY 2012 |
Podobně komplikované jako shánění oblečení v nadměrných velikostech XXL a XXXL bývá pořizování těhotenské módy. Přestože se nabídka stále rozšiřuje, obzvláště těhulky, které mají za sebou porody v zimních a předjarních měsících dobře ví, že bříško je tak veliké, že někdy nedopneme ani bundu po tlustém dědečkovi. Jenže málokterá z nás chce v těhotenství a těsně po něm vypadat jako tlustý dědeček nebo obrněný tank. Sháníte proto často těhotenské kabáty a kalhoty.
pokračování ...
Srpen 21st, 2011 -- Posted in MÓDNÍ TRENDY 2012 |
Móda se mění, ale džíny stále zůstávají. V dámském, pánském i dětském šatníku hrají džíny klíčovou roli. Značkové džíny jsou světový pojem a dnes už také historický artefakt. Nejdražší džíny značky Levi Strauss, ušité kolem roku 1880 byly vydraženy v aukci za čásktu okolo 46 tis. dolarů. Nejdražší “současné” džíny byly prodány v rozmezí částek 4 -18 mil. Kč a jejich cenu většinou zvedaly drahé komponenty - diamanty, rubíny a zlato, které byly použity jako dekorativní prvky.
pokračování ...
Srpen 6th, 2011 -- Posted in MÓDNÍ TRENDY 2012 |
Za měsíc vyrazí naše děti do škol a školek. Přes prázdniny řada z nich povyrostla nebo donosí “do zničení” oblečení a boty pořízené v průběhu minulého školního roku. Určitě již přemýšlíte, jaké nakoupit kombinovatelné sety dívčího a chlapeckého oblečení, aby splňovaly nároky na praktičnost, nebyly příliš drahé a vašemu drobečkovi padly jak velikostí, tak barevně.
pokračování ...
Červenec 29th, 2011 -- Posted in MÓDNÍ TRENDY 2012 |
Značka Desigual si nenápadně získává oblibu na českém trhu, podobně jako dříve oblečení španělské značky Mango. Poměrně odvážné, temperamentní a barevné modely rozbíjejí tradice na letošním českém trhu. Na první pohled připomínají hippie oblečení. Jde však o propracované luxusní modely, které ve Španělsku nenosí jen mladé dívky. pokračování ...
Červenec 17th, 2011 -- Posted in MÓDNÍ TRENDY 2012 |
Stejně jako loni touto dobou, zamýšlím se nad podzimními módními trendy uprostřed letního parna a prázdnin. Má to svou skrytou logiku, neboť módní domy zahájily masivní letní výprodeje, aby uvolnily místo podzimním módním kolekcím a štěstí přeje připraveným. Minulý týden jsem domů přitáhla zimní kabátek za velmi udiveného pohledu manžela. Věřím, že by jste si ho koupily také - sřih, materiál a cenu, kterou reprezentoval můj úlovek jsem loni marně hledala, když jsem si jeho koupi usmyslela uprostřed zimy. Na příští rok jsem si nařídila větší předstih a když jsem ten padnoucí kousek našla nepovšimnutý mezi regály s doprodejem letních šatů, neváhala jsem ani vteřinu. pokračování ...
Next »